КОНТАКТ

За пациенти

 • Хартија изработена со цел да се заштити работната површина од секаков вид на контаминација. Благодарение на иновативниот систем на пакување (лесно отворање и затворање), истите се заштитени од прашина и контаминација со што се обезбедува максимална хигиена и многу практично користење. Natura – изработени од рециклиран материјал кој се добива преку остатоци од храна. Овој материјал служи како замена на дел од целулоидните влакна кои се користат за изработка на оваа хартија за заштита на работна површина. Димензии: 330 x 450 mm Пакување: – кутија со 50 ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Хартија наменета за пределот на лицето. Оваа хартија е изработена од два слоја на целулоза. Се карактеризира со мекост и отпорност. Достапни бои: бела Димензии: 200 x 210 mm Пакување: поединечно пакување (100)
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Наменети за еднократна употреба, изработени од чиста целулоза. Овие престилки се карактеризираат со висок апсорбирачки ефект и не пропуштаат вода благодарение на полиетиленската облога. Секоја престилки е спакувана поединечно со што истата  е заштитена од прашина и контаминација. Боја: Сина, темно сина, темно и светло зелена, виолетова, розова, потртокалова, проѕирна, жолта, темно црвена. Димензии: 330 x 450 mm
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Престилки за еднократна употреба. Овие престилки се изработени од хартија со добро апсорбирачко дејство како и водоотпорен слој од полиетилен. Она што ги прави овие престилки да бидат поразлични од останатите е тоа што се изработени со поголеми димензии и соодветен облик кој одговара на рамениците и вратот на пациентот Боја: Сина, темно сина, темно и светло зелена, виолетова, розова, потртокалова, проѕирна, жолта, темно црвена. Димензии: ролна од 80 престилки: 610 x 530mm
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Кофердам изработен од латекс, со средна дебелина. Класификација: Медицинско помагало Класа I Достапни бои: Сива, зелена Пакување: Кутија од 36 парчиња
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Високоапсорбирачки ватаролни. Материјал: чист памук (без целулоза) Ø 8 mm / L 37 mm: (вреќичка од 300g, картонска кутија – 30 вреќички) Ø 10 mm / L 37 mm:(вреќичка од 300g, картонска кутија – 60 вреќички) Ø 12 mm / L 37 mm: (вреќичка од 300g, картонска кутија – 30 вреќички) Класификација Медицинско помагало, Класа I
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Очила на преклопување кои овозможуваат максимална заштита и прегледност во работното поле. Изработени се од материјал кој е отпорен на струганици и замаглување. Се карактеризираат со меки рамки, како и носен дел кои се прилагодуваат кон анатомијата на пациентот. Боја на рамка: 1. Бела со розова нијанса 2. Бела со зелена нијанса Тежина: 25 g Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Заштитна рамка која може да се носи и преку Вашите очила. Правоаголен облик со заоблени агли. Се карактеризира со можност за подесување на должината од меката рамка (SoftPad технологија која се прилагодува кон анатомијата на главата) Изработени се од материјал кој е отпорен на струготини и замаглување. Портокалови леќи наменети за заштита од UV400 (сончева светлина) и UV25 сина светлина ( лампа за полимеризација) Боја на рамка: Црна Тежина: 43g Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Заштитна рамка која може да се носи и преку Вашите очила. Правоаголен облик со заоблени агли. Се карактеризира со можност за подесување на должината од меката рамка (SoftPad технологија која се прилагодува кон анатомијата на главата) Правоаголни проѕирни: Поликарбонатни леќи кои овозможуваат гледање под 180 степени. Правоаголни портокалови: Портокалови леќи наменети за заштита од UV400 (сончева светлина) и UV25 сина светлина ( лампа за полимеризација) Боја на рамка: 1. Бела со сина нијанса 2. Црна со портокалова нијанса Тежина: 37g Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
 • Благодарејќи на формулата на Euronda Monoart® Instant Ice, овој лед се карактеризира со извонредни својства на ладење, долготрајност и безбедност. Мешавината од нитрогени соли ни гарантира подобар квалитет и подолготрајно ладење, додека пак малите димензии на пакувањето ни овозможуваат поголема концентрација врз зоните на третман. Класификација: Медицинско помагало класа, IIa Димензија: 15см x 17.5см Рок на траење: 5 години
  КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

Име

Go to Top