КОНТАКТ
Почетна|ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ ЗА ЛИЦЕ

ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ ЗА ЛИЦЕ

Хартија наменета за пределот на лицето.

Оваа хартија е изработена од два слоја на целулоза.

Се карактеризира со мекост и отпорност.

Достапни бои: бела
Димензии: 200 x 210 mm
Пакување: поединечно пакување (100)

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top