КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – CUBE / CUBE ORANGE

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – CUBE / CUBE ORANGE

Заштитна рамка која може да се носи и преку Вашите очила.

Правоаголен облик со заоблени агли.

Се карактеризира со можност за подесување на должината од меката рамка (SoftPad технологија која се прилагодува кон анатомијата на главата)

Правоаголни проѕирни: Поликарбонатни леќи кои овозможуваат гледање под 180 степени.
Правоаголни портокалови: Портокалови леќи наменети за заштита од UV400 (сончева светлина) и UV25 сина светлина ( лампа за полимеризација)
Боја на рамка:
1. Бела со сина нијанса
2. Црна со портокалова нијанса
Тежина: 37g
Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top