КОНТАКТ
Почетна|ЧЕТИРИСЛОЈНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

ЧЕТИРИСЛОЈНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

Маски наменети за еднократна употреба со четири слоја од различен материјал.

Фабрички изработени од неткаен материјал со подобрена заштита од прашина и влажност.

Филтер за заштита од бактерии и филтер за заштита од партикли – ≥ 99% (ефективност)

Полимеричен филтер со одлична отпорност кон течни материи (160 mm Hg)

Постава од неткаен памук која дополнително апсорбира пот и влажност

Идеална заштита од прашина и аеросоли: ∆P < 2.7 mm H2 O/cm2 во согласност со EN 14683 стандард ( протокот на воздух низ маската е на ниво со хируршките маски)Вграден дел за адаптација со носот

Класификација: Медицинско помагало Класа I EN 14683: Tип IIR ASTM F2100: Ниво III
Пакување: Кутија со 50 маски

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top