КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – CONTEMPORARY

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – CONTEMPORARY

Одлична комбинација од заштита, комфорт, елеганција и уникатен стил.

Овие заштитни очила се наменети за доктори по дентална медицина и дентални асистенти.

Изработени се од материјал кој е отпорен на струготини и замаглување.

Ексклузивен дизајн со сјајна, црна рамка.

Боја на рамка: Црна
Тежина: 29g
Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top