КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – FITUP

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – FITUP

Очила на преклопување кои овозможуваат максимална заштита и прегледност во работното поле.

Изработени се од материјал кој е отпорен на струганици и замаглување.

Се карактеризираат со меки рамки, како и носен дел кои се прилагодуваат кон анатомијата на пациентот.

Боја на рамка:
1. Бела со розова нијанса
2. Бела со зелена нијанса
Тежина: 25 g
Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top