КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНА МАСКА FFP2 NR

ЗАШТИТНА МАСКА FFP2 NR

Заштита, комфорт и можност да одберете шест различни бои.

Искуството во производство и квалитет ( made in Italy) се рефлектираат во секој детаљ, од боја па се до натпис,технички карактеристики.

FFP2 NR маските за заштита се 3 PPE категорија со индекс на дишење кој е повисок од стандардниот.

Капацитетот на филтерот е поголем од 99% наспроти стандардниот од 94%.

Овие маски обезбедуваат адекватна респираторна заштита во средини каде има изложеност на прашина, неиспарливи течни материи, меурчиња и материи кои испаруваат.

Класификација: Медицинско помагало за лична заштита, Категорија III
Пакување: Пакување со 10 индивидуално спакувани маски.

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top