Без соодветни производи за инфекциска контрола, многу нешта во една здравствена установа, вклучувајќи ги и луѓето, инструментите – дури и компјутерските компоненти – може да бидат преносители на различни загадености и да придонесат за ширење на бактерии и болести. Заразните болести се предизвикуваат од патогени микроорганизми, како што се бактерии, вируси, паразити или габи. Овие болести може да се шират директно или индиректно меѓу стоматолошкиот персонал и меѓу пациентите.

Раствори за Дезинфекција

Компатибилни на сите светски
стандарди и протоколи

СИТЕ ПРОИЗВОДИ

Заштитни материјали

Уникатни, безбедни и препознатливи

СИТЕ ПРОИЗВОДИ

Инвентар и Опрема

Производи, процеси, заштита

СИТЕ ПРОИЗВОДИ

Ролни за Стерилизација

Произведени од најдобри материјали
и со врвна технологија

Сите производи
imgnotitle

Раствори за Дезинфекција

Компатибилни на сите светски
стандарди и протоколи

СИТЕ ПРОИЗВОДИ

ЗАШТИТНИ МАТЕРИЈАЛИ

Уникатни, безбедни и препознатливи

СИТЕ ПРОИЗВОДИ

ИНВЕНТАР И ОПРЕМА

Производи, процеси, заштита

СИТЕ ПРОИЗВОДИ

РОЛНИ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА

Произведени од најдобри материјали
и со врвна технологија

СИТЕ ПРОИЗВОДИ

НАЈПОПУЛАРНИ ПРОИЗВОДИ