КОНТАКТ
Почетна|ЧЕТИРИСЛОЈНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ – SOFT

ЧЕТИРИСЛОЈНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ – SOFT

Четирислојна маска за еднократна употреба.

Оваа маска содржи филтер кој штити од партикли и бактерии, хидрофобен слој за лесно дишење и одлична заштита од капки, апсорбирачки внатрешен слој (неткаен ), флексибилна жица за максимална стабилност во пределот на носот.

Класификација: Медицинско помагало Класа I EN 14683: Type IIR ASTM F2100: Ниво II
Пакување: Кутија со 50 маски
Боја: Светло Зелена

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top