КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – ULTRA LIGHT

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – ULTRA LIGHT

Заштитни очила наменети за пациенти и персонал.

Ергономски дизајн и можност за подесување должина на рамката.

Поликарбонатен дел кој се прилагодува на носот.

Соодветна заштита наменета за веѓи.

Проѕирни леќи кои овозможуваат оптимална прегледност и UV заштита

Боја на рамка: Розова
Тежина: 25g
Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top