КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – LIGHT ORANGE

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА – LIGHT ORANGE

Заштитна рамка која може да се носи и преку Вашите очила.

Правоаголен облик со заоблени агли.

Се карактеризира со можност за подесување на должината од меката рамка (SoftPad технологија која се прилагодува кон анатомијата на главата)

Изработени се од материјал кој е отпорен на струготини и замаглување.

Портокалови леќи наменети за заштита од UV400 (сончева светлина) и UV25 сина светлина ( лампа за полимеризација)

Боја на рамка: Црна
Тежина: 43g
Класификација: Опрема за лична заштита, категорија II

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top