КОНТАКТ
Почетна|NATURA ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ

NATURA ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ

Хартија изработена со цел да се заштити работната површина од секаков вид на контаминација.

Благодарение на иновативниот систем на пакување (лесно отворање и затворање), истите се заштитени од прашина и контаминација со што се обезбедува максимална хигиена и многу практично користење.

Natura – изработени од рециклиран материјал кој се добива преку остатоци од храна.

Овој материјал служи како замена на дел од целулоидните влакна кои се користат за изработка на оваа хартија за заштита на работна површина.

Димензии: 330 x 450 mm
Пакување: – кутија со 50 ХАРТИЕНИ БРИШАЧИ

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top