КОНТАКТ
Почетна|ПРЕСТИЛКА ЗА ПАЦИЕНТ

ПРЕСТИЛКА ЗА ПАЦИЕНТ

Наменети за еднократна употреба, изработени од чиста целулоза.

Овие престилки се карактеризираат со висок апсорбирачки ефект и не пропуштаат вода благодарение на полиетиленската облога.

Секоја престилки е спакувана поединечно со што истата  е заштитена од прашина и контаминација.

Боја: Сина, темно сина, темно и светло зелена, виолетова, розова, потртокалова, проѕирна, жолта, темно црвена.

Димензии: 330 x 450 mm

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top