КОНТАКТ
Почетна|КОФЕРДАМ ГУМИ

КОФЕРДАМ ГУМИ

Кофердам изработен од латекс, со средна дебелина.

Класификација: Медицинско помагало Класа I
Достапни бои: Сива, зелена
Пакување: Кутија од 36 парчиња

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top