КОНТАКТ
Почетна|ВАТАРОЛНИ

ВАТАРОЛНИ

Високоапсорбирачки ватаролни.

Материјал: чист памук (без целулоза)

Ø 8 mm / L 37 mm: (вреќичка од 300g, картонска кутија – 30 вреќички)
Ø 10 mm / L 37 mm:(вреќичка од 300g, картонска кутија – 60 вреќички)
Ø 12 mm / L 37 mm: (вреќичка од 300g, картонска кутија – 30 вреќички)

Класификација
Медицинско помагало, Класа I

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top