КОНТАКТ
Почетна|ИНСТАНТ ЛЕД

ИНСТАНТ ЛЕД

Благодарејќи на формулата на Euronda Monoart® Instant Ice, овој лед се карактеризира со извонредни својства на ладење, долготрајност и безбедност.

Мешавината од нитрогени соли ни гарантира подобар квалитет и подолготрајно ладење, додека пак малите димензии на пакувањето ни овозможуваат поголема концентрација врз зоните на третман.

Класификација: Медицинско помагало класа, IIa
Димензија: 15см x 17.5см
Рок на траење: 5 години

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top