КОНТАКТ
Почетна|ПРЕСТИЛКА ЗА ПАЦИЕНТ ВО РОЛНА

ПРЕСТИЛКА ЗА ПАЦИЕНТ ВО РОЛНА

Престилки за еднократна употреба.

Овие престилки се изработени од хартија со добро апсорбирачко дејство како и водоотпорен слој од полиетилен.

Она што ги прави овие престилки да бидат поразлични од останатите е тоа што се изработени со поголеми димензии и соодветен облик кој одговара на рамениците и вратот на пациентот

Боја: Сина, темно сина, темно и светло зелена, виолетова, розова, потртокалова, проѕирна, жолта, темно црвена.
Димензии: ролна од 80 престилки: 610 x 530mm

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top