КОНТАКТ
Почетна|ШТИТНИК ЗА ЛИЦЕ

ШТИТНИК ЗА ЛИЦЕ

Ултралесен – проѕирен визир за работа во ординација.

Не се замаглува.

  • Класификација: Опрема за лична заштита – Категорија II
  • Боја: Проѕирна
  • Тежина: 25g
  • Пакување: Еден држач и 10 пластични фолии
КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top