КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНИ ОЧИЛА

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА

Ултралесни заштитни очила – дизајнирани за заштита на очите и јаболчниците.

  • Класификација: Опрема за лична заштита – Категорија II
  • Достапни бои: црна, сина, зелена, розова, жолта
  • Тежина: 9g
  • Пакување: 5 држачи и 20 пластични фолии
КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top