КОНТАКТ
Почетна|ЛАТЕКС РАКАВИЦИ

ЛАТЕКС РАКАВИЦИ

Комфортни и издржливи ракавици за една употреба. Извонредна допирна чувствителност.

Фината микротекстура на нивната површина ни овозможува одлично фаќање. Уникатен изглед во денталната пракса

Класификација: Опрема за лична заштитита, Категорија III
Големина: XS, S, M, L
Боја: светло зелена, сина, виолетова, розова
Пакување: кутија со 100 ракавици

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top