КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНА ФОЛИЈА

ЗАШТИТНА ФОЛИЈА

За еднократна употреба.

Се лепи врз разни видови на површини и тешко достапни места. Нежната адхезивна бариера се прилепува лесно за површината без да создава набори. Облогата нема адхезив по рабовите со цел да може лесно да се отстрани. Една ролна содржи 1200 фолии

Материјал: PVC
Димензија: 10×15 см
Боја: сина

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top