КОНТАКТ
Почетна|ПРЕСТИЛКИ ЗА СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ

ПРЕСТИЛКИ ЗА СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ

Универзални престилки за стоматолошки стол, наменети за еднократна употреба. Оваа престилка го прекрива целиот стоматолошки стол т.е. потпирачот за глава, наслонот и седиштето.

Универзална величина

Материјал: 30 g/m2 мек неткаен материјал од полипропилен
Боја: светло зелена, светло сина, бела
Пакување: 1 ќесичка со 3 парчиња

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top