КОНТАКТ
Почетна|ЗАШТИТНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНТРУМЕНТИ

ЗАШТИТНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНТРУМЕНТИ

Проѕирна, полиетиленска навлака за заштита од крос-контаминација.

Достапна во две величини (45mm x 45cm и 55mm x 45cm)

Оваа навлака е наменета за турбини, аспиратори, микромотори, пустери…

Едно пакување содржи 250 навлаки за еднократна употреба.

Mатеријал: Полиетилен
Боја: Проѕирна

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top