КОНТАКТ
Почетна|АСПИРАТОРНИ КАНИЛИ

АСПИРАТОРНИ КАНИЛИ

Флексибилни аспираторни канили наменети за еднократна употреба. Вградената метална жица ја превиткува канилата по потреба и не ја перфорира за време на третманот. Крајниот продолжеток на канилата е соодветен за поставување врз иритирана слузокожа.

Класификација:
Mедицинско помагало, Класа IIа

Димензиja:
Дијаметар: 6.5 mm
Должина: 12.5 или 15cm

Боја: Сина, темно сина, темно и светло зелена, виолетова, розова, потртокалова, проѕирна, жолта, темно црвена.

Пакување: ќесичка со 100 парчиња

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top