КОНТАКТ
Почетна|ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ

Проѕирни пластични чаши со заоблени рабови.

Овие чаши се изработени од нетоксичен полипропилен кој се карактеризира со издржливост и долготрајност.

Сите чаши се етикетирани и тестирани по највисoките стандарди за безбедност на Euronda.

  • Капацитет: 200 ml (чаши во боја ), 166 ml (чаши во бела боја )
  • Достапни бои: црна, сина, зелена, сива, розова, жолта, портокалова, бела, виолетова
  • Пакување: Стандард – Пакување од 100 чаши, кутија – 30 пакувања од 100 чаши
КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top