КОНТАКТ
Почетна|САЛФЕТА ЗА ПОСЛУЖАВНИК

САЛФЕТА ЗА ПОСЛУЖАВНИК

Благодарение на најсовремените технички карактеристики, оваа хартија не се оштетува од пареа или гас.

Изработена е од материјал кој не содржи Хлорин и Диоскин со што пареата и гасот поминуваат низ неа.

Димензии: 280 x 180 mm
Пакување: кутија од 250 хартии

Боја: Сина, темно сина, темно и светло зелена, виолетова, розова, потртокалова, проѕирна, жолта, темно црвена.

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top