КОНТАКТ
Почетна|ТРИСЛОЈНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

ТРИСЛОЈНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

Маски наменети за еднократна употреба со три слоја од различен материјал.

Фабрички изработени од неткаен материјал со подобрена заштита од прашина и влажност.

Филтер за заштита од бактерии и филтер за заштита од партикли – ≥ 99% (ефективност)

Постава од неткаен памук која дополнително апсорбира пот и влажност

Идеална заштита од прашина и аеросоли:
∆P < 2.7 mm H2 O/cm2 во согласност со EN 14683 стандард (протокот на воздух низ маската е на ниво со хируршките маски)
Вграден дел за адаптација со носот

Класификација: Медицинско помагало Класа I EN 14683: Тип II ASTM F2100: Ниво – I
Пакување: Кутија со 50 маски

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top