КОНТАКТ
Почетна|СТЕРИЛНО ЦРЕВО (ЛИНИЈА) ЗА ИРИГАЦИЈА

СТЕРИЛНО ЦРЕВО (ЛИНИЈА) ЗА ИРИГАЦИЈА

Класификација
Медицинскo помагало, класа IIa

Материјал
Silicone, PVC, Phthalate-free ABS, Latex-free

Стерилизација:
Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top