КОНТАКТ
Почетна|СТЕРИЛНА ХИРУРШКА АСПИРАТОРНА КАНИЛА

СТЕРИЛНА ХИРУРШКА АСПИРАТОРНА КАНИЛА

Класификација
Медицинско помагало, Класа IIа

Материјал
PVC

Димензија
20,5 cm, 18 cm без продолжеток

Стерилизација
Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top