КОНТАКТ
Почетна|СТЕРИЛНА КОМПРЕСА ЗА ХИРУРШКА РАБОТНА МАСА

СТЕРИЛНА КОМПРЕСА ЗА ХИРУРШКА РАБОТНА МАСА

Дизајнирани за заштита на вашата опрема и инвентар.

Класификација:
Медицинско помагало, Класа Is

Материјал:
LDPE + апсорбирачки неткаен материјал 54 g/m2, без латекс

Боја:
Светло сина

Стерилизација:
Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

Димензија
80 см x 120 см

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top