КОНТАКТ
Почетна|СТЕРИЛНА ХИРУРШКА КОМПРЕСА СО ЛЕПЕНКА, ОТВОР U

СТЕРИЛНА ХИРУРШКА КОМПРЕСА СО ЛЕПЕНКА, ОТВОР U

U-отворот ни го олеснува поставувањето на долната усна и вратот кај пациентот. Лепенката ни помага да се фиксира компресата, а со тоа заштитува од несакани контаминации.

Класификација
Хируршко помагало, класа Is

Материјал
неткаен материјал + полиетилен 54 g/m2

Боја
Светло сина

Стерилизација
Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

Ширина: 75 см х Должина 90 см

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top