КОНТАКТ
Почетна|СТЕРИЛНА ХИРУРШКА КОМПРЕСА, БЕЗ ОТВОР

СТЕРИЛНА ХИРУРШКА КОМПРЕСА, БЕЗ ОТВОР

Оваа компреса се адаптира врз било какви површини. Достапни се различни димензии.
Материјалот со полиетилен ги апсорбира телесните течности без да ја потисне заштитната бариера. Задржува микрочестички.

Класификација
Хируршко помагало, класа Is

Материјал
неткаен материјал + полиетилен 54 g/m2

Боја
Светло сина

Стерилизација
Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

Ширина: 100 см х Должина 150 см

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top