КОНТАКТ
Почетна|ДОКТОРСКИ СЕТ

ДОКТОРСКИ СЕТ

Стерилен комплет за секојдневни интервенции. Сетот е дизајниран за безбедност и заштита на терапевтот. Наменет за кратки процедури.

Класификација: Медицинско помагало, класа I
Пакување: Спакувано во стерилни блистер пакувања со двојна амбалажа. Компонентите се индивидуално завиткани во медицинса хартија.
Стерилизација: Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

Содржина:

  • Стандардна компреса со еластични манжетни – 1 парче
  • Капа со врвки во задниот ден – 1 парче
  • Monoart заштитна маска PTC3 – 1 парче
  • Заштита за обувки ( водоотпорни ) – 2 парче

Димензија: една големина
Материјал: Неткаен материјал

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top