КОНТАКТ
Почетна|СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛЕПЕНКА

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛЕПЕНКА

Проѕирни, направени од полиетилен, за еднократна употреба.

Класификација
Медицинскo помагало, класа Is

Материјал
LDPE, latex free

Боја
Проѕирна, со бела лепенка

Стерилизација:
Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

Димензија:
120 x7 см

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top