КОНТАКТ
Почетна|СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛАСТИК

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛАСТИК

За еднократна употреба.

Класификација
Медицинскo помагало, класа Is

Mатеријал
LDPE, без латекс

Димензија
120 x 70 cm

Боја
Проѕирна

Стерилизација
Стерилното пакување е гарантирано со 59 месеци од датата на производство

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top