КОНТАКТ
Почетна|ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL

ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL

Атрактивна, компактна и ергономска пакерка која е многу лесна за користење.
Благодарение на транспарентната (проѕирна) поликарбонатна површина, пакувањето се извршува со поголема прецизност.
Висината и длабочината на патентираниот држач за ролна можат да се подесат, дури и да се закачат на ѕид, во зависност од потребите на ординацијата.
Систем на блокирање во случај на работа во обратен правец.
Безбедносен систем во случај на горење на ролните
Звучни и светлосни сигнали за известување и предупредување при работа

Во согласност со UNI 868-5 and EN 11607-2 standards.

Sealing ( пакување)
Sealing strip: 12 mm
Sealing area width: 310 mm
Dimensions (димензии)
Standard: 440 x 390 x 315 mm (wxhxd)
Mounted roll holder: 440 x 300 x 200 mm
Double roll holder: 440 x 390 x 420 mm
Weight (тежина): 7,1 kg
Power ( Моќност)
Power supply: 200 – 240 V; 50/60 Hz
Absorbed power: 100 W
CE Type Ref: THE EUROSEAL®

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top