КОНТАКТ
Почетна|ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROMATIC

ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROMATIC

Euromatic® – Ротирачка термопакерка
Време на пакување – 8м/мин.

Едноставно, само вметнете ги инструментите и Euromatic автоматски ќе ги повлече во соодветната положба со цел комплетно да ги затвори.
Датумот кој е одбран од страна на операторот, автоматски се принта на пакувањето преку вградениот принтер во машината
Извонредни резултати во рекордно време
Податоците за работата на овој уред можат да бидат зачувани на USB или PC – преку интернет конекција, со цел пакувањето да биде перфектно, безбедно, брзо и да може да се следи во секое време

Sealing (Пакување)
Sealing strip: 12.5 mm
Dimensions (Димензии): 510 x 215 x 242 mm (wxhxd)
Weight (Тежина): 14 kg
Power ( Моќност)
Power supply: 200 – 240 V; 50/60 Hz
Absorbed power: 600 W

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top