КОНТАКТ
Почетна|ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL INFINITY 230V

ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL INFINITY 230V

Електронска термопакерка со константна температура.
Euroseal® Infinity претставува понова верзија на Euroseal® 2001 Plus со што ги содржи и нејзините клучни елементи.
Оваа пакерка се карактеризира со цврста конструкција, лесна манипулација и одлична функционалност.
Новиот вграден систем за отсекување и пакување кој се наоѓа од предната страна, ја олеснува работата на операторот.
Она што ја прави пакерката компактна е нејзиниот дизајн кој дозволува да биде поставена на соодветна работна маса или пак да биде закачена на ѕидот.
Нејзината нежна површина е лесна за одржување (чистење)
Во согласност со UNI EN 868-5 and EN 11607-2.

Sealing (пакување)
Sealing strip: 12 mm
Sealing area width: 310 mm
Dimensions (димензии): 430 x 215 x 432 mm
Weight (тежина): 7,1 kg
Power (моќност)
Power supply: 200 – 240 V; 50/60 Hz
Absorbed power: 100 W
CE Type Ref: THE EUROSEAL® INFINITY

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top