КОНТАКТ
Почетна|ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL VALIDA

ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL VALIDA

Euroseal® Valida се карактеризира со најдобрите перформанси на машина со мануелно пакување.
Иновативен и ергономски дизајн, прилагодлив и безбеден благодарение на патентираниот држач за ролни.
Оваа пакерка одобрува циклуси на пакување и зачувува податоци на USB или SD картичка.
Податоците на пакувањето можат да бидат трансферирани директно на компјутер преку WiFi и интернет конекција.
Благодарение на екранот на допир кој е лесен за манипулација, операторот може да го разгледува менито и да одбере прецизирана или пак слободна програма со температура по негов избор.

Функцијата stand-by – намалува потрошувачка на електрична енергија
Опцијата E-WiFi wireless kit е достапна по барање.
Во согласност со UNI EN 868-5 EN ISO 11607-2.

Classification (класификација): In full compliance with UNI EN 868-5 EN ISO 11607-2 and DIN 58953-7
Sealing (пакување)
Sealing strip: 12 mm
Sealing area width: 310 mm
Dimensions (димензии)
Standard: 500 x 490 x 315 mm (wxhxd)
Mounted roll holder: 500 x 310 x 210 mm
Double roll holder: 500 x 490 x 420 mm
Weight (тежина): 8.3 kg
Power (Моќност)
Power supply: 200 – 240 V; 50/60 Hz
Absorbed power: 100 W
CE Type Ref: EUROSEAL® VALIDA

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top