КОНТАКТ
Почетна|ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL 2001 PLUS

ПАКЕРКА ЗА ИНСТРУМЕНТИ EUROSEAL 2001 PLUS

Електронска термопакерка со константна температура.
Оваа пакерка се карактеризира со ергономски дизајн, лесна манипулација и одлична функционалност.
Системот за пакување кој се наоѓа од предната страна ја олеснува работата на операторот.
Она што ја прави пакерката компактна е нејзиниот дизајн кој дозволува да биде поставена на соодветна работна маса или пак да биде закачена на некое соодветно место во собата за стерилизација.
Металната прачка ја задржува ролната внатре и ја осигурува да остане во просторот за пакување.
Нејзината нежна површина е лесна за одржување (чистење)
Во согласност со UNI 868-5 and EN 11607-2 standard

Sealing (пакување):
Sealing strip: 12 mm
Sealing area width: 310 mm
Dimensions (димензии): 445 x 198 x 385 mm mm (wxhxd)
Weight (тежина): 7.6 kg
Power (моќност)
Power supply: 200 – 240 V; 50/60 Hz
Absorbed power: 100 W
CE Type Ref: Euroseal® 2001 PLUS

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top