КОНТАКТ
Почетна|УЛТРАСОНИЧНА КАДА EUROSONIC NEW 3D W/PERFOR.BASKET & COVER

УЛТРАСОНИЧНА КАДА EUROSONIC NEW 3D W/PERFOR.BASKET & COVER

Дигитална ултрасонична кадичка која обезбедува константна работна температура на 60 степени и време кое се подесува на соодветниот контролер ( 0-30 мин).

Eurosonic се карактеризира со ”Sweep” технологија (хомогени ултрасонични бранови).

Одбројувањето на циклусот се прикажува на LED екранот.

Capacity ( Капацитет): 2,7 L
Dimensions (Димензии): 270 x 240 x 195 mm (WxHxD)
Weight (Тежина): 3.7Kg (со мрежа и поклопец)
CE Type Ref: Eurosonic®: 3D

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top