КОНТАКТ
Почетна|УЛТРАСОНИЧНА КАДА EUROSONIC MICRO

УЛТРАСОНИЧНА КАДА EUROSONIC MICRO

Компактна ултрасонична кадичка од не’рѓосувачки челик со едноставна on/off (уклучи/исклучи) опција.

Времетрањење на циклус – 10 min.

Опремена со еден пиезокерамичен трансдуктор, одлично се покажува при чистење на мали инструменти ( борери …)

Capacity (Капацитет): 0,5 L
Dimensions ( Димензии): 235 x 130 x 170 mm (wxhxd)
Weight (Тежина): 1.1kg (with cover)
CE Type Ref: Eurosonic® Micro

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top