КОНТАКТ
Почетна|ТЕРМО ДЕЗИНФЕКТОР EUROSAFE 60 + DATALOGGER

ТЕРМО ДЕЗИНФЕКТОР EUROSAFE 60 + DATALOGGER

Овој термодезинфектор се карактеризира со тоа што во еден циклус прави подготовка за миење, миење (промивање), термална (топлинска) дезинфекција и сушење на инструментите кои се предмет на обработка.

Euro 60 ја елиминира потребата од мануелно чистење со што се добиваат подобри и поефективни резултати за пократко време.

Големиот 60 литарски простор, термално дезинфицира инструменти, тацни за инструменти, касети итн.

Овозможува подобро искористување на неговата внатрешност благодарение на бројните опции.

Во зависност од опремата која ќе биде предмет на дезинфекција, можат да бидат програмирани и до 40 различни циклуси.

Податоците од работењето можат да бидат зачувани на USB за понатамошен трансфер во PC.

Постапките на следење во однос на стерилизација и дезинфекција се најефективни ако овој уред е поврзан со останатите уреди од палетата на Еуронда Про Системи.

Dimensions (димензии): 560 x 825 x 577 mm
Weight (тежина): 62 Kg
Power (моќност): Total power: 2750 W 230 V; V Pump power: 150 W
Operating temperature (работна температура): +5°C / +40°C
CE Type Ref: EUROSAFE 60 – EUROSAFE 60 D

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top