КОНТАКТ
Почетна|УЛТРАСОНИЧНА КАДА ENERGY W/COVER&BASKET

УЛТРАСОНИЧНА КАДА ENERGY W/COVER&BASKET

Новата Eurosonic® Energy ултрасонична када се карактеризира со ”Sweep” технологија (хомогени и униформни ултрасонични бранови)

Внатрешната челична конструкција дава цврстина и спречува деформација на капакот.

Capacity (Капацитет): 2,7 L
Dimensions (Димензии): 270 x 240 x 220 mm (WxHxD)
Weight (Тежина): 3,7Kg
CE Type Ref: Eurosonic®: Energy

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top