КОНТАКТ
Почетна|УЛТРАСОНИЧНА КАДА EUROSONIC 4D ULTRAS CLEANER+BAS.COV.

УЛТРАСОНИЧНА КАДА EUROSONIC 4D ULTRAS CLEANER+BAS.COV.

Eurosonic® 4D го претставува врвот на ултрасоничните кади во палетата на Еуронда Про Системите.

Кадичка содржи LED контролер кој е лесен за манипулација (различни циклуси, време, температура).

Се карактеризира со два методи на работа:
I – можност за одбирање на 6 различни програми наменети за:
1. Инструменти
2. Борери
3. Лажици за отпечаточни маси
4. Протези
5. Отстранување на цемент
6. Отстранување на гипс

Секоја од овие 6 програми може да се подеси со 4 различни методи на работа – (Degas, Boost, Normal, Sweep)

II – Слободен циклус со можност за подесување на температура од 40 – 60 степени и времетраење од 10 до 40 мин.
Системот за испуштање на вода се наоѓа од задна страна.

Capacity (Капацитет): 3,8 L
Dimensions (Димензии): 335 x 260 x 205 mm (WxHxD)
Weight (Тежина): 5 kg (with basket and cover)
Preset cycles (Циклуси)
Инструменти: 20 min at 40°C
Сврдла: 10 min at 40°C
Impression tray holder: 40 min at 60°C (држач за лажици за отпечаточни маси)
Cement remover: 10 min at 30°C (отстранување на цемент)
Plaster remover: 30 min at 60°C (отстранување на гипс)
Prostheses: 40 min at 60°C (протези)
CE Type Ref: Eurosonic®: 4D

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top