КОНТАКТ
Почетна|АВТОКЛАВ E9 NEXT 24L

АВТОКЛАВ E9 NEXT 24L

Овој автоклав се карактеризира со импресивен дизајн комбиниран со нов концепт при трансферирање на податоците од стерилизацијата. ( SD картичка, интернет и Е-WiFi додаток кој обезбедува целосна конекција и сигурност за стерилизационата постапка која може да се следи преку компјутер, таблет, паметен телефон…
Сетовите за принтање на податоци можат да бидат додадени во секое време.
built-in thermal paper printer (вграден термален принтер)
built-in adhesive label printer (вграден атхезивен принтер)
external adhesive label printer (надворешен атхезивен принтер)
Брз и ефективен екран на допир.
Во менито за одбирање на функција се наоѓаат командите за ”N” и ”S” циклуси кои можат да бидат започнати со E-бројачот.
Inspection® System – овозможува чистењето да биде брзо и едноставно Dirt Control System ( системот за отстранување на прашина ) и conductivity meter ( системот за одржување квалитет на дестилираната вода) ни даваат сигурност дека Е9 Next е секогаш безбеден.

Classification (класификација): Medical Device Class IIb: Class B Autoclave conforms to EN13060 standard requirements. Stainless steel moulded chamber certified to PED 97/23/EC
Chamber capacity (капацитет): 24 L
Weight (тежина): 48 Kg (24L) (machine empty with basket and trays).
External dimensions (димензии): 460 x 455 x 610 mm (wxhxd)
Power consumption (потрошувачка на енергија): 2300 W 10 A
Water consumption (потрошувачка на вода): 300 ml
CE Type Ref: E9 NEXT 24L

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top