КОНТАКТ
Почетна|АВТОКЛАВ E9 MED 18L W/GENERATOR RESTYLI

АВТОКЛАВ E9 MED 18L W/GENERATOR RESTYLI

Едноставен, ефективен и компактен. E9 Med претставува автоклав кој ја прави класа ”B” стерилизацијата да биде прифатлива за секого.
Овој автоклав се карактеризира со команди кои се лесни за манипулација од страна на операторот, вклучувајќи двојна вакуумска пумпа, софистициран микрокомпресор кој константно ги следи клучните параметри за ефективна стерилизација. Е9 создава извонредна пареа благодарение на соодветниот генератор.
Можност за 5 различни циклуси од класата ”B”
Податоците од секој циклус можат да бидат лесно трансферирани
Секој автоклав од палетата на Еуронда може лесно да се одржува и чисти, задржувајќи ги резервоарите во себе.

Classification (класификација): Medical Device Class IIb Class B Autoclave fully conforms to EN13060 standard requirements. Stainless steel moulded chamber certified to PED 97/23/EC.
Chamber capacity (Капацитет): 18 L – 250 x 340 mm (Øxd)
Weight (тежина): 40.5 (18L) (machine empty with basket and trays)
External dimensions (димензии): 450 x 445 x 610 mm (wxhxd)
Power consumption (потрошувачка на енергија): 2300 W 10 A
Water consumption(потрошувачка на вода): 600 ml
CE Type Ref: E9 INSPECTION® MED S1 18L; E9 INSPECTION® MED S2 18L;

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top