КОНТАКТ
Почетна|АВТОКЛАВ EXL

АВТОКЛАВ EXL

EXL автоклавот е направен за да ги задоволи потребите на медицинските клиники со поголем обем на пациенти. Се карактеризира со поголем капацитет и подобри перформанси, придружени со намалена потрошувачка благодарение на инстантниот генератор на пареа. Стерилизација по највисоки стандарди на Еуронда. Ефективноста и одржувањето на високо ниво се постигнуваат преку системите за добар менаџмент. Податоците од работата на овој апарат можат во секое време да бидат зачувани на USB или трансферирани на компјутер, принтер, паметен телефон, таблет.

Classification (класификација): Medical Device Class IIb. Autoclave class B conforms to EN 13060 standard requirements. Stainless steel moulded chamber certified to PED 2014/68/EC
Chamber capacity (Капацитет): 29 L
Weight (тежина): 62 Kg (machine empty with basket and trays)
External dimensions (димензии): 460 x 455 x 855 mm (wxhxd)
Power consumption (Потрошувачка на енергија): 3200 W 14 A
Water consumption (Потрошувачка на вода): 900 ml
CE Type Ref: EXL

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top