КОНТАКТ
Почетна|АВТОКЛАВ E8 24L

АВТОКЛАВ E8 24L

Автоклав кој е достапен за секого, прецизен и со високи перформанси. Е8 претставува збир од целата највисока технологија која ја нуди Еуронда со цел да обезбеди баланс помеѓу ергономското работење, моќта, ефикасноста и потрошувачката. На овој автоклав можете да одберете 5 различни циклуси од категорија ”B” и секако ”N” и ”S” тип на циклус.
Иновативниот Е-бројач овозможува да одберете сетирање на тестови и започнување на циклус во кое било време, односно кога ќе посакате.
E8’s traceability system – овозможува зачувување податоци на SD картичка или пак можност да се поврзе со принтер во зависност од потребата.
Inspection® System- овозможува процесот на чистење да биде брз и едноставен
conductivity meter – овој систем овозможува да се следи квалитетот на дестилираната вода
Dirt Control System – ја отстранува прашината надвор од водата во автоклавот
Самиот автоклав содржи екран во боја на допир, заштитен со поликарбонатна бариера и карактеристична сива боја

Classification (класификација): Medical Device Class IIb Class B Autoclave conforms to EN13060 standard requirements.
Stainless steel moulded chamber certified to PED 2014/68/EC
Chamber capacity (капацитет): 24 L
Weight (тежина): 48 Kg (machine empty with basket and trays)
External dimensions (димензии): 460 x 455 x 610 mm (wxhxd)
Power consumption( потрошувачка на ел.енергија): 2300 W 10 A
Water consumption ( Потрошувачка на вода): 300 ml
CE Type Ref: E8 24L

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top