КОНТАКТ

Диспензери

  • ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБА Погоден за употреба на производи во форма на течност, спреј, гел и пена за хигиена на рацете и кожата, во општи области како што се дом, канцеларија, фабрика, училиште и на места каде што се обезбедува здравствена заштита како болница, клиника , стоматолошка ординација, ветеринарна амбуланта, лабораторија. КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ - Обезбедува употреба на различни производи во форма на течност, спреј, гел, пена во еден диспензер со 3 различни опции за пумпа. - Прилагодлив систем за дозирање. - Опции за касети за еднократна употреба од 1 литар или 1 литар за повторно полнење. - Структура на патронот што овозможува производот целосно да се троши. - Предупредување за слаба батерија и намалување на количината на производот со светлосен индикатор (автоматски диспензер). - 100% ABS материјал отпорен на вода и хемикалии. - Транспарентен акрилен дисплеј кој обезбедува видливост на производот. - Клуч за отклучување што овозможува лесно отворање и спречува неовластени луѓе да дојдат до патронот. - Безбедно за употреба благодарение на мазните и не остри рабови. Низок ризик од контаминација.
    КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
  • - Лесно заменливи касети. - Лесно склопување. - Поддршка за долги раце за хигиенска и хируршка употреба. - ПП тело. - Транспарентен екран што го прави производот видлив. - Специфичен дизајн на производот.
    КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ
  • Боја: Бела Димензија: 343x132x142 mm
    КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

Име

Go to Top